ДС Најава - Председник ДС Зоран Лутовац гост РТС

Председник Демократске странке Зоран Лутовац биће гост емисије РЕЧ НА РЕЧ на телевизији РТС1.
Уторак, 7. децембар у 20:40 часова

 Информативна служба Демократске странке