Дијана Хркаловић да не буде адвокат одбране у случају Јовањица, ни тужилац против Стефановића, већ заштићени сведок у поступку против Вучића

Председник Извршног одбора Демократске странке и будући посланик Срђан Миливојевић истакао је данас да је наводно шокантно сведочење Дијане Хркаловић, бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова и некадашње службенице Безбедносно информативне агенције, у партијским гласилима таблоидног карактера, само потврда онога што Демократска странка тврди већ 10 година. 

„Мафија је преузела нашу државу, направивши чврсту спрегу између организованог криминала и врха режима Александра Вучића. И лаицима је сада јасно да Дијана Хркаловић не треба да буде тужилац у поступку против Небојше Стефановића, ни адвокат у поступку за случај Јовањица, већ сведок сарадник у поступку против Александра Вучића. Такође, сада је свима кристално јасно да је истакнути члан Српске напредне странке, Вељко Беливук, са својим кланом радио у служби врха напредне мафијашке власти, да је имао одрешене руке да у име те странке и за њене потебе чини бројна кривична дела која су му била покриће за сопствено мафијашко деловање,“ поручио је Миливојевић.

Упркос овом шокантном сведочењу које не би било уприличено без дозволе Александра Вучића, Небојша Стефановић је и даље секретар Савета за националну безбедност и на основу те функције уједно је и шеф Бироа за координацију служби безбедности. Посебно је шокантно што је на седници Председништва ове мафијашке организације њен главешина још једном потврдио да главноосумњичени у сведочењу Дијане Хркаловић, има велике заслуге за формирање ове странке, чиме је јасно ставио до знања да је уцењен сазнањима свог донедавно најближег сарадника.

„Права позадина ове мафијашке саге видеће се тек по паду овог криминалног режима, а до тада је овај серијал о преузимању наше државе од стране мафије, само скретање пажње са катастрофалне економске, институционалне и политичке кризе иза које стоји Александар Вучић. Неокончавањем избора у Републици Србији, вољом врха овог мафијашког режима, Србија је спречена да одговоре на ова питања добије у кредибилним институцијама и Скупштини Србије кроз рад Анкетног одбора који би се у колико толико уређеној држави бавио овом темом,“ изјавио је Срђан Миливојевић.

Информативна служба Демократске странке